Terracotta woonaccessoires inspiratie — 4 x woonideeën!

Toen ik mijn webshop begon wist ik al vrij snel dat ik terracotta woonaccessoires wilde maken. Het is de leukste kleur van het moment en staat leuk in heel veel interieurs. Het geeft een rustige uitstraling en tegelijk ziet het er chique uit. Lekker die marokkaanse sferen brengen naar je woonkamer of badkamer!

Hoe maak ik de terracotta kleur?

Het materiaal dat ik gebruik om de terracotta woonaccessoires te maken is Jesmonite en dat heeft van zichzelf een witte kleur. Door pigmenten toe te voegen kan ik zelf de kleur maken die ik wil. Om terracotta als kleur te krijgen meng ik geel, blauw en rood samen. Als je een nieuwe kleur voor het eerst gaat maken moet je wel een beetje testen. Het heeft dan ook even geduurd voor ik deze kleur goed kreeg zoals ik wilde, maar het resultaat mag er zeker zijn!!

Hieronder zie je een paar van mijn terracotta woonaccessoires. Om al mijn woonaccessoires te zien, klik hier!

Inspiratie

hippe terracotta woonaccessoires winkel inspiratie

Terracotta ovaal schaaltje goud

Dit leuke terracotta schaaltje goud geeft net even die extra luxe touch door het goud wat eraan toegevoegd is. Super leuk om op een plankje te leggen in je woonkamer met een klein vaasje of in je badkamer met een zeeppomp.

hippe terracotta woonaccessoires winkel inspiratie

Terracotta schelp schaaltje

Dit terracotta schelp schaaltje is toch te leuk om niet te kopen. Echt een uniek item voor in je huis. Heel leuk voor in de slaapkamer om sieraden op te leggen of in je badkamer. Ga voor die marokkaanse look van je huis!

hippe terracotta woonaccessoires winkel inspiratie

Terracotta vrouw schaaltje

Dit vrouw schaaltje met goud is perfect voor je sieraden. Het vrouwen portret met de gouden lijnen geeft net even die extra touch aan dit schaaltje waardoor het wat luxer naar voren komt. Heel erg leuk in je slaapkamer. De woonaccessoire die je moet hebben op dit moment!

hippe terracotta woonaccessoires winkel inspiratie

Ovaal schaaltje terracotta

Deze collectie met de kleuren terracotta en wit geven net even die artistieke touch aan je kamer. De terracotta kleur en het random lijnen patroon geven zo een mooi contrast met het wit. Een super uniek item!

Blijf op de hoogte!

Voor meer ideeën of om op de hoogte te blijven van mijn nieuwe creaties, volg mij op Instagram!

Winkelwagen