Over mij

Ik maak woonaccessoires voor jouw huis!

Ik maak veel verschillende soorten woonaccessoires voor bij jou thuis. Mijn doel is om de gezelligheid toegankelijk te maken voor iedereen. Dit doe ik met unieke, hoge-kwaliteit en milieuvriendelijke woonaccessoires.

My Story
529ab913-09be-4add-a6b7-fab054379256

Ik ben Tara Bolton, 27 jaar oud en onlangs afgestudeerd als lucht- en ruimtevaartingenieur. Momenteel werk ik in Nederland bij een groot bedrijf als ‘system integration engineer’. Ik hoor je al denken: waarom houdt iemand met zo’n technische achtergrond zich bezig met creatieve dingen? Nou, dat was niet echt mijn intentie.

Ik was vastberaden om carrière te maken totdat iets gebeurde dat mijn leven veranderde. Ik ben op mijn hoofd gevallen en dat had drastische gevolgen voor mijn dagelijkse routine. Ik moest alle leuke dingen die ik normaal deed loslaten en rustige hobbies vinden—creatieve hobbies. Ik was een typische nerd, en dacht altijd dat creativiteit niet in mij zat—ik was meer van de cijfers en de simulaties! Het heeft dan ook even geduurd voordat ik iets creatiefs op pakte.

Echter, wanneer ik begonnen was met een creatieve hobby ben ik snel verslaafd geraakt… Het begon bij sieraden maken en is uitgegroeid tot macramé, haken, borduren, kleien, kaarsen maken en uiteindelijk werken met jesmonite. Ik vond het zo leuk om te doen en mijn vrienden en familie wilden steeds meer decoraties van mij. Dat is de reden dat ik deze webshop ben begonnen; om mijn creatieve decoraties met jou te delen!

Don't let life bring you down; flow like a river and find your path to happiness
Tara Bolton
Eigenaar
Winkelwagen